Estudi d’ocupació juvenil a Catalunya

Avui he llegit un estudi realitzat per la secció jove de CCOO vers l’estat actual dels i les joves en relació a l’ocupació.

http://www.ccoo.cat/pdf_documents/2012/estudi_joves_i_ocupacio_2012.pdf

Al marge de les opinions que tingueu respecte aquest sindicat i de les valoracions pròpies que realitzen trobo que les dades estan allà, i que hom pot interpretar-les a la seva manera, però crec que apelant al sentit crític, les conclusions deuen ser molt similars.

Aviso amb antelació que les persones succeptibles o altament indignades i menors de 30 anys, s’abstinguin de llegir-lo, per que les dades són esgarrifosses…

I si voleu la meva opinió (encara que no la volgueu la diré igual, per que és el meu bloc!) crec que posa de manifest que les polítiques del PP i CIU (per que no) són nefastes en quant a la creació de llocs d’ocupació per a joves i que cal un gir de 180º.
Senyors i senyores governants, aquí teniu un bon repte!!

També vull parlar respecte aquesta “moda”, aquest trending actual televisiu de convidar als i les joves de Catalunya a treballar a l’estranger (però que collons s’empatollen aquests!!!) per tal de buscar una experiència i tornar quan tot això s’acabi… Aneu-vos’en a la merda!!!

Això no és una solució sinó una clara intenció orquestrada per tal de que aquesta frase passi a ser un argument: completament surrealista!! com pot ser que la solució d’un equip de govern a una problemàtica real sigui dir que marxin del pais. La seva obligació (professional i moral) no és trobar solucions a les problemàtiques socials dels ciutadans i ciutadanes? Però ens hem tornat bojos o que pasa!?

Aqui us deixo un link, que resulta força útil per entendre i reaccionar davant de comentaris com aquest. No ens creiem tot el que ens diguin, no repetim les seves paraules. 

http://elpais.com/elpais/2012/06/06/opinion/1338982268_785200.html

Anuncis

2 thoughts on “Estudi d’ocupació juvenil a Catalunya

  1. Retroenllaç: 21 dies… buscant feina! « Dinamitzar en temps de crisis

  2. Retroenllaç: Estudi d’ocupació Juvenil a Catalunya | Dinamitzar en temps de crisis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: